Bilete The Royal Opera House TOSCA – Puccini - 11 feb '18, ora 16:00 - Happy Cinema

The Royal Opera House TOSCA – Puccini

Happy Cinema, București

duminică, 11 februarie '18, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Drama, pasiune si muzica fabuloasa – Tosca lui Puccini este una dintre marile experiente la opera. Inca de la acordurile stridente din deschiderea operei apare o lume a instabilitatii politice si a amenintarii.

Productia lui Jonathan Kent pentru Opera Regala surprinde turbulenta politica periculoasa a Romei în 1800. Seful Politiei, Scarpia – unul dintre cei mai temuti raufacatori – urmareste fara mila si tortureaza dusmani ai statului. Muzica sa întunecata si demonica contrasteaza cu melodiile expansive ale iubitorilor idealisti, Tosca si Cavaradossi, care îsi exprima pasiunea în ariile sublime, printre care „Vissi d’arte” si „E lucevan le stelle”. Activitatea dramatica a lui Giacomo Puccini a fost un succes la premiera din 1900 si ramâne una dintre cele mai populare opere – cu complotul sau si muzica glorioasa, este usor de vazut de ce.
O biserica luminata de lumânari, studiul sumbru al lui Scarpia cu camera lui ascunsa a torturii si optimismul fals al unei zori romane: aceasta productie frumoasa arunca în relief povestea dramatica din „Tosca” si ne conduce spre o concluzie falsa.
Durata aproximativa: 3 ore, cu doua pauze
Distributie
Floria Tosca: Adrianne Pieczonka
Mario Cavaradossi: Joseph Calleja
Baron Scarpia: Gerald Finley
Spoletta: Aled Hall
Cesare Angelotti: Simon Shibambu
Muzica: Giacomo Puccini
Regie: Jonathan Kent
Dirijor: Dan Ettinger
Cantat in italiana cu subtitrari in limba engleza

Spectacolul este difuzat pe ecranul de cinema.
Biletele costă 49 de lei dacă se achiziționează de la cinematograf sau 39 de lei online

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.