Bilete THE ROYAL BALLET: Poveste de iarna - 4 mar '18, ora 16:00 - Happy Cinema

THE ROYAL BALLET: Poveste de iarna

Happy Cinema, București

duminică, 4 martie '18, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Povestea lui Shakespeare de dragoste și pierdere devine un deosebit spectacol de balet, în adaptarea lui Christopher Wheeldon, cu muzică semnată de Joby Talbot.

Christopher Wheeldon, asociat artistic al The Royal Ballet, a realizat această adaptare după marea poveste de dragoste Poveste de iarnă, a lui Shakespeare, în 2014. La fel ca spectacolul “Aventurile lui Alice în Țara Minunilor”, realizat de Christopher Wheeldon, Poveste de iarnă, a primit un răspuns entuziast din partea publicului și extrem de multe laude, pentru inteligența, originalitatea și modul emoționant în care este spusă povestea prin intermediul dansului. Poveste de iarnă este acum aclamată și recunoscută ca fiind un “classic” al baletului modern.
Spectacolul este despre distrugerea căsniciei prin gelozia care te consumă, abandonul copilului și cee ace pare a fi dragostea fără speranță. Totuși, prin remușcare și regret – în urma unei reveniri miraculoase la viață – finalul este despre iertare și reconciliere.
Cu decoruri extraordinare de Bob Crowley și muzica de Joby Talbot, Poveste de iarnă este un spectacol magistral de balet modern.
Coregrafie: Christopher Wheeldon
Scenariu: Christopher Wheeldon și Joby Talbot
Muzică: Joby Talbot
Durată aproximativă: 3 ore, cu două pauze incluse

Spectacolul este difuzat pe ecranul de cinema.


Biletele costă 49 de lei dacă se achiziționează de la cinematograf sau 39 de lei la preț promoțional online.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.