Bilete The Royal Ballet Manon - Kenneth MacMillan - 6 mai '18, ora 16:00 - Happy Cinema

The Royal Ballet Manon - Kenneth MacMillan

Happy Cinema, București

duminică, 6 mai '18, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Kenneth MacMillan pune in scena povestea de dragoste tragica a lui Manon si a lui Des Grieux, care este o capodopera a baletului modern, pe muzica lui Jules Massenet.

Fratele lui Manon, Lescaut, doreste sa-si vanda sora celui mai mare ofertant, atunci cand ea il intalneste pe Des Grieux si se indragosteste de el. Cei doi fug la Paris, dar atunci cand Monsieur G.M. ii face o oferta irezistibila lui Manon, ea devina amanta sa pentru o viata de lux. Cu incurajarea lui Lescaut, Des Grieux triseaza la jocul de carti incercand sa castige averea lui Monsieur G.M. Acestia sunt prinsi iar Manon este arestata ca fiind prostituata si apoi deportata in New Orleans, urmata de Des Grieux.

Sursa lui Kenneth MacMillan pentru Manon a fost romanul francez din secolul al XVIII-lea, deja adaptat pentru operă de Massenet si Puccini. Premiera a avut loc la data de 7 martie 1974, cu rolurile principale dansate de Antoinette Sibley si Anthony Dowell. Baletul a devenit rapid o productie principala a repertoriului The Royal Ballet si o piatra de temelie a dansului dramatic.

Coregrafie: Kenneth MacMillan
Muzică: Jules Massenet

Durată aproximativă: 2 ore si 35 minute cu două pauze

Spectacolul este difuzat pe ecranul de cinema (la Happy Cinema București în Liberty Center)

Prețul unui bilet este de 49 de lei dacă se achiziționează de la cinematograf sau 39 de lei online

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.