Bilete The Royal Ballet - Lacul lebedelor - 17 iun '18, ora 16:00 - Happy Cinema

The Royal Ballet - Lacul lebedelor

Happy Cinema, București

duminică, 17 iunie '18, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Baletul Regal prezinta o noua productie a baletului clasic fermecator al lui Ceaikovski, cu o coregrafie de Liam Scarlett si design de John Macfarlane.

Lacul lebedelor a avut un rol deosebit in repertoriul baletului regal din 1934. In timp ce ramane credincios textului semnat de Petipa-Ivanov, Scarlett va aduce o interpretare nouă acestui balet clasic, in colaborare cu designerul sau pe termen lung, John Macfarlane.
Printul Siegfried isi incearca norocul intr-un cârd de lebede in timpul vanatorii. Cand o lebada se transforma intr-o femeie frumoasa, Odette, e fermecat. Dar ea se afla sub o vraja care o tine captiva, permitandu-i sa-si recastige forma umana doar noaptea.
„Lacul lebedelor” a fost prima partitura de balet al lui Ceaikovski. Avand in vedere statutul sau de astazi, cel mai iubit si cel mai admirat dintre toate baletele clasice, este poate surprinzator faptul ca, la premiera sa in 1877, acest spectacol nu a avut succes. Datorita productiei lui Marius Petipa si a lui Lev Ivanov din 1895, „Lacul lebedelor” a devenit un spectacol de referinta si nu numai in lumea baletului, ci si a culturii populare.
Succesul este asigurat nu numai de muzica sublima al lui Ceaikovski, ci si de contrastele coregrafice dintre scenele palatului regal al lui Petipa si scenele lirice ale lacului create de Ivanov.

Durată aproximativă: 3 ore cu două pauze

Spectacolul este difuzat pe ecranul de cinema (la Happy Cinema București în Liberty Center)

Trailer: https://youtu.be/tO-euJ5Dcec 

Prețul unui bilet este de 49 de lei dacă se achiziționează de la cinematograf sau 39 de lei online

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.