Bilete The Royal Ballet - Bernstein Celebration - 1 apr '18, ora 16:00 - Happy Cinema

The Royal Ballet - Bernstein Celebration

Happy Cinema, București

duminică, 1 aprilie '18, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Royal Ballet celebrează 100 de ani de la nașterea lui Leonard Bernstein, cu un program special marca Bernstein de Wayne McGregor, Liam Scarlett și Christopher Wheeldon.

Leonard Bernstein a fost unul din primii compozitori americani care a dobândit atât aplauze din partea criticilor cât și a publicului. Având surse eclectice – fiind inspirat de jazz și modernism, tradiția muzicii evreiești și a muzicalurilor de pe Broadway – multe din partiturile lui Bernstein sunt extrem de potrivite pentru dans.
Bernstein a lucrat îndeosebi cu Jerome Robbins, printre colaborarile celor doi se numără și Fancy Free și West Side Story.
Pentru a celebra 100 de ani de la nașterea compozitorului, The Royal Ballet a adus împreună trei dintre corgrafii lui asociați, pentru a aduce un omagiu muzicii dansabile realizate de Bernstein.
Programul include două premiere mondiale semnate de Wayne McGregor și Christopher Wheeldon. În centrul programului se află și lucrarea lui Liam Scarlett ( The Age of Anxiety), realizată în 2014 pe Second Symphony a lui Bernstein. Atat simfonia cat si baletul sunt inspirate de poemul modernist al lui W.H. Auden.

Coregrafie: Wayne McGregor, Liam Scarlett, Christopher Wheeldon
Muzică: Leonard Bernstein

Durată aproximativă: 3 ore, cu doua pauze incluse

Spectacolul este difuzat peecranul de cinema (la Happy Cinema București în Liberty Center)

Prețul unui bilet este de 49 de lei dacă se achiziționează de la cinematograf sau 39 de lei online

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.