Bilete The Motans - Grand Concert la Arenele Romane - 31 mai '19, ora 20:00 - Arenele Romane

The Motans - Grand Concert la Arenele Romane

Arenele Romane, București

vineri, 31 mai '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Motans vă invită vineri, 31 mai, de la ora 19:00 pentru primul mare show al artistului la Arenele Romane powered by Kiss FM! Fanii sunt așteptați la un "Grand Concert" pentru a se bucura de un show inedit și unic, cu multe surprize și un concept suprarealist. Invitate speciale sunt Lucia, Dara, Irina Rimes și Delia. Biletele se vor gasi si la intrare.
Show suprarealist, primul concert de anvergură, un adevărat spectacol de lumini și proiecții. Acestea sunt premisele celui mai grandios concert pe care The Motans îl pregătește pentru toți fanii, dar și pentru cei care își doresc să ia parte la un show unic. Evenimentul “The Motans Grand Concert” care va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din București, va fi unul plin de surprize, emoții și elemente inedite, propunându-și să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.
 
Din playlist nu vor lipsi piesa de debut „Versus" care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, dar și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.
 
Lucia, Irina Rimes si Dara vor fi special guests in cadrul show-ului. 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Au fost puse in vanzare si biletele VIP la pretul de 100 lei , prin intermediul carora spectatorii vor avea parte de o experienta la inaltime.  Ei vor avea acces la zona special destinata lor, unde vor urmari show-ul de pe o platforma aflata la 2 metri inaltime fata de restul spectatorilor. Pe langa asta, ei vor avea acces la propriul lor bar, totul pentru a ramane cu o amintire senzationala legata de acest concert.
 
 Biletele au urmatoarele preturi:
 
- earlybird: 149 lei Cat A, 109 lei Cat B, 69 lei Cat C+ 5 lei taxe de ticketing
- presale: 169 lei Cat A, 129 lei Cat B, 89 lei Cat C + 5 lei taxe de ticketing
- la intrare: 190 lei cat A, 150 lei Cat B, 100 lei Cat C
 
 Posesorii de bilete la categoria A primesc bratara textila cu aristul, poster color si acce in locatie cu 30 de minute mai devreme. Posesorii de bilete la categoria B primesc bratara textila cu artistul.
 
Oferta earlybird este valabila pentru primele 500 de bilete.
 
Categoria A - cu loc pe scaun in sectoarele K si E
Categoria B - fara loc, in fata scenei
Categoria C in spatele categoriei B, fara loc sau cu loc in arena (mai putin in sectoarele K si E)
 
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.
 
 
 
* Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit doar in categoriile B si C  si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
* Locurile pe scaune in categoria A si C se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate
* Concertul are loc in aer liber. Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert.
* Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar insotite de un adult posesor de bilet valabil.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts si Global Events
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL