Bilete The Mono Jacks - lansare de album - 3 nov '17 - Fratelli Studios

The Mono Jacks - lansare de album

Fratelli Studios, București

vineri, 3 noiembrie '17

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

După o vară petrecută preponderent în sala de repetiții și în studio, trupa The Mono Jacks este gata în sfârșit să prezinte publicului cel de-al doilea album de studio.

Discul „Ușor distorsionat” va fi lansat printr-un concert pe 3 noiembrie la Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3, București), iar invitați speciali vor fi trupele Grimus și Domino! Biletele costă 50 de lei în avans pe www.iabilet.ro până pe 27 octombrie, 60 de lei până pe 2 noiembrie și 70 de lei în seara concertului, la intrare.
„Ușor distorsionat” este cel de-al doilea disc full-lengthThe Mono Jacks și primul integral în limba română. Piesele de pe album vorbesc despre o realitate, a noastră, a tuturor, pe care de cele mai multe ori însă o privim ușor distorsionat prin lentilele proprii.

Tracklist The Mono Jacks – Ușor distorsionat

1. Acum începe totul
2. Imperfect
3. Stai
4. Un sfert de secundă
5. Unde ești
6. Ține-mă
7. Uneori
8. 1000 de DA
9. O fi un vis
10. Infinit
The Mono Jacks – Un sfert de secundă (official audio)
https://youtu.be/R00nymdAWhg
Ne vedem așadar pe 3 noiembrie de la ora 21:00 la Fratelli Studios la concertul de lansare a noului album The Mono Jacks! Invitați speciali – Grimus și Domino. Bilete în rețeaua www.iabilet.ro.
http://fb.me/themonojacks
http://instagram.com/themonojacks
www.themonojacks.com

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

 

Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.