Bilete The Mono Jacks / Expirat / 11.12 - 11 dec '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

The Mono Jacks / Expirat / 11.12

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 11 decembrie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Mono Jacks revine la Expirat. Și abia așteptăm, pe 11 decembrie.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Toate acestea au început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău, cunoscut deja publicului din activitatea cu formația ab4. Trupa a avut parte de un debut excelent, cu un prim disc Now In Stereo lansat în 2010 și un răspuns entuziast din partea publicului pentru single-urile „Maria” și „Woman”. În timp, formația a adunat în palmares o impresionantă activitate concertistică atât în cluburi cât și la mari festivaluri – Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF. 

Albumul de debut este urmat de două EP-uri, Fortunes de la sfârșitul anului 2011 fiind reprezentativ datorită single-ului “Gândurile” și marcând un punct de referință în activitatea compozițională a formației. Succesul piesei a adus după sine un experiment îndrăzneț pentru The Mono Jacks, trupa lansând în mai 2012 EP-ul Gândurile Remixed cu reinterpretări ale acesteia realizate de artiști precum Brazda lui Novac, The Pixels sau L’Orchestre de Roche.

După o perioadă de pauză, The Mono Jacks revin în 2015 într-o nouă componență cu single-ul „Tablou”, „o poveste despre iubire și șanse ratate” menită a da tonul unui nou început. Continuând anul cu câteva apariții live și lucrând simultan la compoziții noi, The Mono Jacks lansează în vara lui 2016 „Drumul” – o nouă piesă răscolitoare cu un videoclip pe măsură.

După un nou single, „Un sfert de secundă”, lansat în ianuarie 2017, trupa trece printr-o nouă schimbare de componență, alături de Doru Trăscău și de Cristian Chiru (bass), proaspăt sosit, venind Andrei Zamfir (chitară) și John Ciurea (tobe). În această formulă fresh trupa începe lucrul la un nou album, intrând în studio în luna august și prezentând un nou single în octombrie – „1000 de DA”. Albumul Ușor distorsionat a fost lansat pe 3 noiembrie 2017 printr-un concert la București, urmat de un turneu național, și ne arată o trupă aflată la un maxim de inspirație și efervescență, beneficiind de o primire călduroasă din partea publicului. 

 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.