Bilete The Garden of Beauty - Mecena.art - not your usual gallery, Bucuresti, str. 11 Iunie nr. 50 (in incinta Fabrica Club)

The Garden of Beauty

Mecena.art - not your usual gallery, Bucuresti, str. 11 Iunie nr. 50 (in incinta Fabrica Club), București

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General Studenti, Pensionari, Copii 10-14 ani
10 lei
Acces General Adulti
20 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

- Programul expozitiei: Miercuri-Duminica: 14:00 - 21:00. The Garden of Beauty este tributul frumuseții și al feminității, ținut secret și desprins din Grădina Raiului. Este un spațiu metafizic, în care nu există noțiunea păcatului, sau a dualității, a nuanțelor de bine și de rău.

Dacă toate cuvintele despre frumusețe ar prinde viață, cum ar arăta ele? 

De fapt, totul începe de la tăcere – tăcerea de un alb absolut, care își întinde aripile în toate colțurile și care se ramifică asemeni copacilor. În toată această mare de alb, apar încet frânturi de cuvinte și urme de culoare.

 

The Garden of Beauty este tributul frumuseții și al feminității, ținut secret și desprins din Grădina Raiului. Este un spațiu metafizic, în care nu există noțiunea păcatului, sau a dualității, a nuanțelor de bine și de rău. 

Albul se întinde peste tot în jur, în iarbă, în copaci, în pământ, doar ca să accentueze culorile, care sunt vibrații ce compun corpul feminin. Fiecare tablou din această colecție, fie că vorbim despre artă abstractă, despre nuduri sau portrete, este un fruct, un copil al acestei naturi. Copilul se naște în ocrotirea copacului, își ia propriul drum, pentru ca, în final, să devină și el alb, să fie și el dătător de viață. The Garden of Beauty te face să vezi în liniște sunetul apelor, ciripitul păsărilor, vocile copiilor, să asculți mirosul de mentă, să reacționezi la fiecare tablou, pentru că simțurile se vor uni în expoziția de pictură semnată de Josem și pusă în scenă de MECENA.ART.

 

Simt că pictez și lucrez o ecuație a conștientului și a inconștientului, a crezului meu și a valorilor personale, a fascinației și a feminității, creând corpuri interioare într-o continuă mișcare și modelare. Emoția, cu siguranță, este cea întrupată în culoare...” - JOSEM

Despre JOSEM: Explorând universul corpului feminin, JOSEM duce ideea de nud abstract către noi teritorii. Folosind culoarea ca să accentueze umbre și forme abstract, ideea lucrărilor pornește de la o certitudine a artistei: corpul reprezintă memoria emoției de ieri în culorile de azi. Ea se aventurează în tărâmul formei corpului feminin, ducându-l spre o reprezentare abstractă complexă.

 

Norme COVID-19:

-Accesul în expoziție se face numai după măsurarea temperaturii și purtând mască de protecție (medicală sau non-medicală).

-În expoziție este permis accesul a maxim 5 persoane în același timp.

-Nu este permis accesul cu alimente și băuturi.