Bilete The Fresh - Sarbatoarea Primaverii - 27 apr, ora 14:00 - Gradina Floreasca

The Fresh - Sarbatoarea Primaverii

Gradina Floreasca , București

sâmbătă, 27 aprilie, ora 14:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sărbătoarea Primăverii înseamnă o celebrare a naturii, pe muzică live, cu soare și cât mai multe plante.

De 5 ani, sărbătorim în fiecare primăvară cu concerte, fie în grădini urbane, fie pe marginea piscinei, iar anul acesta, Grădina Floreasca își redeschide oficial porțile, având un nou meniu, o nouă amenajare și o reîmprospatare a peisajului. 

 

Am invitat-o alături de noi pe Mădălina Pavăl, care însoțită de orchestră, ne va cânta piesele de pe ultimul album, în picioarele goale pe marginea piscinei. 

 

Împreună cu Alexei Țurcan - producător și compozitor - s-au pus bazele unei formule de performance, ce se numește Mădălina Pavăl Orchestra. Le place să creadă că au reinventat sonoritățile românești când au îmbinat texturi din lumea clasică (quintet de coarde, harpă, flaut) cu dinamică de dans și forța tribală a bandului de alternativ. Muzică lumească, sună ca locurile de pe unde ne-am tras cu toți seva - bucovinean, moldovean, sud-dunărean și balcanic, așa cum e toată România.

 

Amphitrio este un proiect de jazz contemporan. Andrei Petrache, Mike Alex și Philip Goron, formează un trio cu o solidă experiență în muzică, fie ea clasică sau alternativă.

 

Repertoriul lor conține piese originale, scrise de Andrei Petrache într-o zonă de jazz modern, cu influențe din jazz-ul contemporan nordic. 

 

DJ Daniel Drăghici și Cătălin Drăghici vor avea grijă să nu stăm prea mult, ci să gasim ritmul repede printre beat-urile de classic house și house music.