Bilete The Fool: MAGITOT - OMG - 10 nov '19, ora 19:00 - The Fool

The Fool: MAGITOT - OMG

The Fool, București

duminică, 10 noiembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

A bifat toate show-urile televizate mari: Românii au Talent, La Măruţă, iUmor, Neaţa cu Răzvan şi Dani. I-a făcut pe toţi să râdă şi i-a impresionat cu numerele lui de magie. Nouă ne-au plăcut cel mai mult 14 şi 29, dar fiecare cu gusturile lui.

MAGITOT o să vină în premieră şi la The Fool. Încă nu ştim dacă vine şi cu câinele lui, Preş. E foarte probabil că e foarte fain şi de comitet. Ce ştim cu siguranţă e că o să râdem, o să ne minunăm şi apoi o să mai râdem o dată.
 
Descrierea de pe site-ul lui spune despre el că: “This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from.” Hai să-l cunoşti mai bine!
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 12 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!