Bilete The Best Of Mihai Margineanu & Banda la Sala Palatului - 25 mar, ora 20:00 - Sala Palatului

The Best Of Mihai Margineanu & Banda la Sala Palatului

Sala Palatului, București

luni, 25 martie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dupa 20 de ani de cariera a venit momentul ca Mihai Margineanu sa isi invite fanii la Sala Palatului pe 25 martie in cadrul unui show "The Best Of" care va oferi acestora cele mai iubite piese ale sale. Invitati sunt Damian Draghici si Marius Mihalache.

La minim 4 bilete cumparate ai discount 20%. La 3 bilete cumparate ai discount 10%.
Mihai Mărgineanu este un mult iubit cantaret și compozitor roman de muzică folk. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen. Versurile sale sunt adeseori explicite, conținând cuvinte necenzurate.

S-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani dar a cunoscut succesul instant. Primele melodii ale sale au fost înregistrate în 2005, fiind inițial destinate unui grup limitat de prieteni. Ulterior, cântecele s-au răspândit pe internet, iar autorul a câștigat popularitate și datorită invitației în emisiunea Cronica Carcotasilor. Au urmat apoi sute de concerte prin toata tara si prezente pe cele mai mari scene locale.

Dar cel mai bine le zice chiar Mihai Margineanu:

"M-am nascut … din dragoste , pe 2 ale lui octombrie , prin anul 1969 (sau nu mai stiu, c-a fost demult) si am crescut cu voie buna si bucurie in cea mai frumoasa familie din lume.

Am iubit, invatat, parasit, am fost parasit, dezamagit sau fericit si inca n-am terminat , dar m-am pus pe cintat si bucurat suflete (inclusiv al meu !) .

Ma bucur de ce am si -mi doresc tot timpul lucruri noi. Nu urasc, nu invidiez si evit rautatea pe cit posibil . Vorbesc urit si-mi permit sa nu port costum . Citesc mult si merg la teatru, chiar daca uneori, cineva din primele rinduri nu-si inchide telefonul mobil . Am terminat o facultate economica si dupa, m-am apucat de inginerie care mi s-a parut grea si prea tehnica, dar interesanta. Pe asta n-am terminat-o pentru ca m-am facut inginer (liber profesionist) la firma mea , dar am contribuit la ridicarea unor constructii mari si importante .

Am multi prieteni si nu consider ca prietenii te distrug sau te strica, ci dimpotriva. Merg la toate petrecerile la care sint invitat si -mi fac placere, de obicei stau pina dimineata . Nu ma las influentat de nimeni dar tin cont de parerile multor oameni, pareri pe care le filtrez in mintea-mi proprie (ca d-aia o am !)."

 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- presale: VIP 219 lei, Cat A 159 lei, Cat B 129 lei, Cat C 109 lei, Cat D 69 lei
 
- la acces: VIP 250 lei, Cat A 200 lei, Cat B 150 lei, Cat C 130 lei, Cat D 100 lei
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing  si poate activa dinamic pricing.

Un eveniment BestMusic Live Concerts