Bilete Testeaza-ti limitele adrenalinei - salt cu parasuta in tandem - Romania

Testeaza-ti limitele adrenalinei - salt cu parasuta in tandem

Romania, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Daca esti dependent de adrenalina, de aventuri extreme, te invitam sa experimentezi emotia caderii libere printr-un salt cu parasuta in tandem. Alaturi de tine, in tandem, se va afla un instructor autorizat. Impreuna veti sari si veti experimenta sentimentul unei caderi libere la 200 km/h, timp de 45 de secunde. Iti spunem un secret, nu uita sa zambesti cand sari pentru ca toata actiunea se filmeaza.

Dupa un antrenament de baza, foarte sigur, pe teren, te vei bucura de privelistea minunata oferita de plimbarea cu avionul, inainte de salt. Ca o persoana curajoasa ce esti, trebuie sa asculti bine instructiunile prezentate, sa tragi aer in piept si te lasi purtat de val.

Te asiguram ca, cele 25-30 de minute alocate acestei experiente o sa treaca imediat, dar garantat vei mai vrea inca un salt cu parasuta. Credem ca prima oara este cel mai greu pentru un novice, deoarece lupta cu frica este destul de greu de gestionat, insa dupa ce vei incerca primul salt, setea de adrenalina o sa puna stapanire pe tine.

Dupa deschiderea parasutei, te vei "plimba" pe cer aproximativ 5 minute, pana cand vei atinge din nou pamantul, timp in care te poti bucura de privelistea minunata si peisajele spledide ale imprejurimilor. Nu credem ca poate sa fie ceva mai frumos decat sa vezi orasul ca un mic punct de la acea altitudine si mai ales, sa te simti ca un fulg in bataia vantului.


Detaliile experienței:

  • Locatie: aerodrom Siria ( intre Timisoara si Arad )
  • Echipament profesional pentru saltul cu parașuta
  • Pretul include pachet video
  • Experienta pentru o persoana
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum și posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:

  • Varsta minima 14 ani. Minorii trebuie să aiba acceptul parintilor fie sub forma unui document notarial, fie prin prezenta unui parinte la aerodrom pentru semnarea actelor, cu prezentarea unei CI.
  • Greutatea maxima recomandata este 85 de kilograme. Greutatea maxima admisa este 99 kilograme. Fiecare parasutist va fi cantarit in ziua saltului.
  • Persoanele cu dizabilități pot participa la saltul în tandem cu condiția cunoasterii tipului de dizabilitate si a cerințelor speciale in ziua rezervării saltului.
  • Efectuarea zborului depinde de conditiile atmosferice din ziua programarii, care pot duce la amanarea saltului.