Bilete Teo Milea - Live in Bucuresti la The PUB Universitatii - 11 feb '20, ora 20:00 - The Pub - Universitatii

Teo Milea - Live in Bucuresti la The PUB Universitatii

The Pub - Universitatii, București

marți, 11 februarie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dupa un numar impresionant de peste 400 de concerte, sustinute pe scena nationala si internationala în zona muzicii clasice, Teo Milea schimba macazul muzical în 2012. În scurt timp de la primul concert cu propriile compozitii, reuseste sa se pozitioneze ca etalon în muzica neo-clasica, crossover, devenind unul dintre artistii preferati ai publicului tânar din România. Salile de concerte ajung sa fie neîncapatoare, pentru ca energia ce-i tâsneste din pian transmite stari în zeci de culori, umple goluri, genereaza imagini, purtându-te în lumi noi, neexplorate înca.

Teo Milea a colaborat cu Opera din Viena, a fost invitat sa concerteze pe scena Festivalului International Altres Musiques din Benicassim, Festivalului International de Jazz Garâna, Festivalului International JazzTM, Festivalului International de Teatru Clasic din Arad. Este primul pianist din lume invitat sa-si interpreteze propria muzica la sediul Comandamentului NATO din Bruxelles si primul pianist care urca pe scena Festivalului International de Balet din Dortmund.

Cel mai nou album al sau, Open Minds, se bucura de atentia radiourilor internationale de profil, fiind declarat câstigator la categoria “Classical Album of the Year 2015” de SoloPiano.com din Statele Unite. Cu doar un an înainte, albumul sau de debut - On white…and black keys, urca pe locul 2 în acelasi clasament.

Mutat în Canada în anul 2015, Teo Milea îsi pastreaza marca distinctiva europeana si continua seria concertelor desfasurate cu casa închisa, în noul sau oras adoptiv, Toronto, fiind descris de presa locala de limba româna drept: “tânar fara vârsta, întelept în muzica lui mai mult decât veacul, artist în gesturi, cu o charisma absolut speciala, într-un recital de o ora”. (M. Manea)

În 2016, Teo Milea reuseste calificarea sa în Top 4 Finalisti ai cunoscutului concurs “Searchlight” organizat de Radio CBC Canada, fiind primul instrumentist care ajunge atât de departe în aceasta competitie, cu o piesa compozitie proprie de pian solo – “Irreversible” - si câstiga totodata si Votul Popular, din peste 2000 de artisti înscrisi. De asemenea, în acelasi an, Teo Milea a fost invitat de Koerner Hall Toronto sa sustina concertul Postlude dedicat bine-cunoscutului pianist Italian Ludovico Einaudi. În 2019 Teo Milea este invitat din nou în cadrul programului Postlude, de aceasta data dupa concertul îndragitei Mariza.

 “El nu cânta la pian, ci interpreteaza cu tot ce are, dincolo de muzica extraordinara care îi iese din degete, felul în care întregul lui trup povesteste ceea ce cânta e dincolo de cuvinte. Întâlnirea cu muzica lui Teo Milea intra în categoria iubirilor la prima auditie. Va veti întoarce mereu la madlenele sale acustice, pentru înca putin din acest medicament pentru suflet ce iese din degetele lui. Ascultati-l, e soundtrack-ul perfect pentru multe momente din viata.” (A. Demirgian)

Web & Social Media

Web: http://teomilea.com
Facebook Page: https://www.facebook.com/TeoMilea/
Soundcloud: https://soundcloud.com/teomilea
Youtube: https://www.youtube.com/user/teomilea
Twitter: https://twitter.com/teomilea

* Ireversibil Live la JazzTM Festival (Timisoara):

https://www.youtube.com/watch?v=hJgFYYk7-y8

* Journey Live la Betty Oliphant Theatre (Toronto):

https://www.youtube.com/watch?v=Ru5t1Mq1d0w

* 1st Sun Live la Filarmonica de Stat (Timisoara):

https://www.youtube.com/watch?v=pY8VwD_lQ5o


Bilet:  50 lei

 
Va recomandam sa rezervati locurile dupa ce ati achizitionat bilete la 0728843782 sau www.the-pub.ro.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.