Bilete TeO Magic Show - 28 apr, ora 11:00 - Teatrul Nou

TeO Magic Show

Teatrul Nou, București

duminică, 28 aprilie, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacol de magie interactiv pentru toată familia

Este un show de magie dedicat celor mici, care participă activ la spectacol, având senzația că ei reușesc, de fapt, să facă trucurile magice, nefiind doar un show demonstrativ de magie. Spectacolul este atent construit pentru copii, astfel încât să se distreze prin amuzament și părinții acestora.

„Ceea ce mă interesează cel mai mult la spectacolul meu - acum și de când am început - este întâlnirea: îmi place să coexist cu oameni necunoscuți într-un spațiu și într-un timp determinate. Este o întâlnire fără obiective pe termen lung, dar care naște convocări viitoare, ocazii, prietenii. Fiecare spectacol, îmi conturează o imagine efemeră, chiar dacă poate cu unii nu mă voi mai întâlni niciodată.

Cred că sunt comic, pentru că nu sunt deloc optimist, însă am cea mai puternică armă atunci când încep un spectacol: umorul.” Magicianul TeO

Cu: Costin Teodorescu 

Info:

Accesul la eveniment se va face începând cu ora 10:30. Spectacolul va începe la ora 11:00.

Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului. După începerea evenimentului biletele nevalidate sunt anulate automat.

Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau  Silențios și să păstrați liniștea.

Locul de desfășurare: Teatrul Nou

Adresa: Strada Matei Voievod 88 (lângă UNATC), Sector 2, București 021456