Bilete TEDxBrașov - MIND FLOW - 29 nov '19, ora 19:30 - Centrul Cultural Reduta

TEDxBrașov - MIND FLOW

Centrul Cultural Reduta, Brasov

vineri, 29 noiembrie '19, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cea de-a cincea ediție va avea loc pe data de 29 noiembrie 2019 la Centrul Cultural Reduta, evenimentul va începe la ora 19:30. Printre cei 10 speakeri care vor vorbi la eveniment se numără Cristian Hrubaru, Irina Margareta Nistor.

TEDxBrașov: tema celei de a 5-a ediţie este: MIND FLOW. Printr-un  TED Talk din anul 2004, intitulat “Fluxul, secretul fericirii” psihologul Mihaly Csikszentmihalyi, ne spune cum a descoperit Starea de Flux prin observaţia sportivilor de performanţă care se descriau în condiţii asemănătoare în timpul activităţii (e.g. contopire sine-mediu; stare de fericire deplină etc.). Starea de Flux se referă pe scurt la o stare în care individul se contopeşte cu ceea ce face, este profund implicat în sarcina pe care o desfăşoară fără să admită şi alte distrageri. Un aspect interesant al stării, este inspiraţia, care provine din interior, din procesul coerent al activităţii.

 

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina noastră de facebook și pe www.tedxbrasov.com.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.