Bilete TEDxAlbaIulia - Mind the gap - 24 mar '18 - Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia

TEDxAlbaIulia - Mind the gap

Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia, Alba Iulia

sâmbătă, 24 martie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Știință și artă. Tradiție și inovație. Noile tehnologii și adaptarea la ele. Vise și împliniri, iar lista poate continua. Toate aceste lucruri au în comun un spațiu, numit THE GAP, care îngreunează evoluția, creează rupturi sau împiedică atingerea adevăratului potențial al fiecăruia dintre noi.

TEDxAlbaIulia reprezintă locul de întâlnire al ideilor și al oamenilor care împărtășesc dorința de a provoca viitorul și de a-și depăși limitele. Participând la eveniment ai posibilitatea de a crea legături cu oameni noi sau de a-ți găsi inspirația necesară pentru a pune în practică alte idei, care îți păreau imposibile.

Experiența TEDxAlbaIulia cuprinde:


Conferința TEDxAlbaIulia - Mind the gap
Networking
Snack-uri, cafea și apă din partea casei.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.