Bilete TEDx Obor - 14 sep '19, ora 10:00 - Teatrul de Arta

TEDx Obor

Teatrul de Arta, București

sâmbătă, 14 septembrie '19, ora 10:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Evenimentul organizat de noi se numește TEDx Obor, iar “x”-ul caracterizează evenimentul ca fiind independent. Va conține bine-cunoscutele “TED Talks”, atât video cât si dezbateri live, astfel încât publicul să se simtă implicat în discuții amănunțite care vor aduce variate beneficii.

Dorim să oferim vizibilitate membrilor din grupurile vulnerabile, astfel încât să ne angajăm alături de ei în lupta împotriva discriminării și marginalizării. Ne dorim ca membrii acestor grupuri să aibă o șansă reală de a se reprezenta cu demnitate. Un alt obiectiv al TEDx Obor este acela de a facilita o schimbare de mentalitate, astfel încât persoanele cu dizabilități să nu mai fie percepute/etichetate ca având “nevoi speciale”, ci să fie tratate ca persoane diferite având abilitatea de a aduce o plusvaloare societății și comunității.

Dupa achizitionarea biletelor, va rugam sa completati formularul accesand linkul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQM5MB5VtEJmPRCaKhXqEIJzhla_KA6oiwsp7qJteTKyDNzg/viewform

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.