Bilete Teatrul Rosu: Divort in ziua nuntii - 24 sep '20, ora 20:00 - Club "The Hub"

Teatrul Rosu: Divort in ziua nuntii

Club "The Hub", București

joi, 24 septembrie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. E timpul să spunem prezenți la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț.

Un spectacol produs de Teatrul Independent INDART. Regia: Cătălin Stelian. Distribuția: Silvia Gagu, Adelina Mihalcea, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe. Scenografia: Bogdan Gagu

Accesul se poate face cu maximum o oră - cu minimum 15 minute mai devreme. Biletele online necesită și rezervare nominală de locuri (la mese), la nr. de telefon 0773 825 249, iar așezarea se realizează în ordinea în care s-a rezervat. Mesele sunt de 3 sau 4 locuri, iar achiziția unuia sau a 2 bilete presupune ocuparea unuia sau a 2 locuri, alături de alte persoane.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.