Bilete Teatrul InDArt: Soimul - 17 feb '19, ora 20:00 - Teatrul InDArt

Teatrul InDArt: Soimul

Teatrul InDArt, București

duminică, 17 februarie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O poveste de iubire plina de emotie si invataturi intre un soldat si o tiganca din Spania, anii 1800, cand tara se afla in razboi.

O suita de povestiri despre iubire si despre dragoste ne vor transpune intr-o lume fantastica unde alegoria e ingredientul de baza,

Muzica si dansul se imbina ca intr-o poveste de Craciun lasand ca speranta si iubirea sa fie singurele care conteaza intr-o epoca de mult apusa si nu numai!

DISTRIBUȚIE: Silvia Gagu, Cristian Mardare, Mihai Hurduc

Compoziție muzicală: Daniel Simion

Coregrafie: Krista Sandu

Concepția artistică: Bogdan Gagu

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.