Bilete Teatrul InDArt: Eu cu cine ma marit - 2 oct '20, ora 19:30 - CoOperativa Bar

Teatrul InDArt: Eu cu cine ma marit

CoOperativa Bar, București

vineri, 2 octombrie '20, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Eu cu cine ma marit

Alambicat, nu?! Asa credem si noi, drept pentru care am facut un experiment sa descoperim ce se poate intampla cu adevarat dupa o petrecere a burlacitelor? 
Daca adaugam ca totul se intampla in ziua nuntii, fix cu cateva ore inainte de minunatul eveniment atunci avem de-a face cu o comedie spumoasa, exact ca in marile aventuri.

Autor: Silvia Gagu

Regia: Bogdan Gagu
Distributie: Silvia Gagu, Ela Prodan, Ciprian Almasan, Alex Floroiu

Durată: 70 minute

Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Măsuri obligatorii pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2

Mesajul TEATRULUI INDART cu privire la partajarea datelor pentru plasarea la mese pe terasa locației CoOperativa în condiții de siguranță:

"Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR. Datele ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităților sanitare sprijinul în a identifica la timp persoanele infectate."

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

- Prezentarea la terasa unde se desfășoară spectacolele de teatru se face cu 45 de minute înainte de începerea piesei de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.
- Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

- Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
- Termoscanarea de către organizatori. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spațiul dedicat festivalului.
- Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane - de la intrarea în spațiul destinat festivalului, la mese, la toalete și la ieșirea din spațiul festivalului.

Atenție! 
Spectatorii vor fi așezați la mese de 4 persoane, cu distanta de 1,5 m intre scaune daca persoanele nu se cunosc intre ele. Exceptie fac membrii familiei cu acelasi domiciliu. Mesele sunt situate la o distanță de minim 2 m între ele. Daca doriti sa nu stati la masa cu alte persoane va recomandam sa achizitionati 4 bilete. De asemenea, daca se achizitioneaza bilete de pe conturi diferite va rugam sa ne sunati pentru a va aseza la aceeasi masa cu prietenii dumneavoastra!

LOCURILE LA MASĂ se alocă în ordinea achiziției sau dacă se face o rezervare înainte.  Bilete se pot achiziționa și la intrare dar doar cu rezervare înainte. Tel: 0724.304.593

Anunț important privind spectacolele de teatru organizate de Teatrul InDArt
*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul festivalului.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.