Bilete Teatrul Dubee Doo "Muzicantii din Bremen" - 27 ian '18, ora 11:00 - Club The Hub

Teatrul Dubee Doo "Muzicantii din Bremen"

Club The Hub, București

sâmbătă, 27 ianuarie '18, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă (27 ianuarie 2018), de la ora 11.00, la Club The HUB (Str. Bărăției, nr. 31 - lângă Magazinul Cocor), actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului pentru copii “Muzicanții din Bremen”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Frații Grimm.

Povestea celor patru animale, un cocoș, o pisică, un câine și un măgar, bătrâni și deznădăjduiți, care își propun să devină muzicanți în Bremen, este plină de neprevăzut și suspans. La fel va fi și spectacolul nostru care va demonstra că, în ciuda momentelor de cumpănă, împreună cu prietenii poți găsi soluții la probleme și uniți vom deveni mai puternici.
Vă invităm să trecem împreună cu ei printr-o serie de aventuri interesante și să pășiți în atmosfera binecunoscută a Teatrului Dubee Doo cu mult haz și multă bună dispoziție.

Vă așteptăm cu drag!


Preț bilete – 35 lei/copil (părinții au acces gratuit)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.