Bilete Teatrul Coquette: Mostenirea - 30 sep '18, ora 19:30 - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette: Mostenirea

Teatrul Coquette, București

duminică, 30 septembrie '18, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Olga Delia Mateescu este „moștenitoarea” de la Teatrul Coquette. Mireille Petit, o femeie trecută de prima tinerețe, dar plină de farmec își îndeplinește visul de o viață, acela de a locui în Paris și a fi cetățean francez. Ce a sacrificat ea pentru acest vis? A devenit captivă în propriul vis, fără a mai exista cale de scăpare și e ca și o pasăre într-o colivie de aur.

În urma unei călătorii în Martinica, în care a avut loc un „accident”, o sora se substituie celeilalte, mizând pe asemănarea fizică dintre ele. De aici încep să apară pericolele de a fi descoperită și acum trecutul secret al surorii o ia prin surprindere, punând-o în situații care mai de care mai dificile. Ea ține un jurnal video pentru a-și alina singurătatea. Cui i se poate destăinui? 
„Moștenirea” de Lucia Verona este un spectacol plin de surprize și mister, elegant, o combinație între comedie, drama și mister, un spectacol cu gust de șampanie. În ce constă moștenirea? Cine, ce și de la cine moștenește? 
„Moștenirea” a apărut ca text în volumul „Călătoarea și Shakespeare”, volum distins cu Premiul pentru Dramaturgie al Asociației Scriitorilor. 

Cu: Olga Delia Mateescu 
Scenografia: Daniel Divrician
Regia: Ingrid Bonța

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.