Bilete Teatrul Coquette: "Magnolii si cianura" - 28 oct '17, ora 19:30 - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette: "Magnolii si cianura"

Teatrul Coquette, București

sâmbătă, 28 octombrie '17, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O comedie polițistă, un spectacol labirint dar nu unul spatial ci unul cu ițe și ațe încurcate. Cine sunt suspecții? Cine este criminalul? Care sunt indiciile?

Teatrul Coquette vă propune o mică incursiune în lumea misterelor. Cineva raportează găsirea unui cadavru, care dispare brusc până la venirea poliției. O fi fost o simplă farsă? O fi unul dintre cazurile care raman nerezolvate? Un mic indiciu: sunt implicate persoane sus-puse, ceea ce face acest caz și mai special și mai delicat. Încă un indiciu: un eveniment trecut este dezgropat. Se deschide dulapul din care mai cade câte un schelet. 
Cu: Monica Petcu, Gabriela Niță, Alexandru Mandu și Orodel Olaru

Regia: Ingrid Bonța 

Scenografia: Daniel Divrician

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.