Bilete Teatrul Coquette: "Frumoasa din Padurea Adormita''- Premiera - 17 feb '19, ora 11:00 - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette: "Frumoasa din Padurea Adormita''- Premiera

Teatrul Coquette, București

duminică, 17 februarie '19, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Celebra povestea Fratilor Grimm sta la baza unui spectacol plin de umor si magie. Cum se implinesc visele si sperantele si cum dintr-o invidie fara masura se naste un intreg plan de razbunare si de distrugere a fericirii.

Dupa ce regele si regina au sperat, au asteptat si si-au dorit vreme indelungata un copil, cand acesta vine pe lume, este blestemat si vrajit inca in primele zile de viata sa piara la implinirea varstei de 16 ani. Cum se rupe aceasta vrajasi cum se duce lupta cu malefica fiinta, ursitoarea cea rea?

Insa atunci cand totul pare pierduta pare si speranta. Ultima ursitoare reuseste sa ii redea viata frumoasei printese, dar cu anumite sacrificii, deoarece vraja initiala e prea puternica. Dupa 100 de ani de adormire apare printul Zoran care reuseste sa desfaca vraja. Dar cum?

Teatrul Coquette vainvita in poveste.

 

Distribuție:  Claudia Dionise, Alexandra Gabriela Nita si Cristi Dionise

Rezervări la: 0754 990 017 sau[email protected]

www.teatrulcoquette.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.