Bilete Teatrul Coquette:Doua surori si un pian - 13 sep '19, ora 19:00 - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette:Doua surori si un pian

Teatrul Coquette, București

vineri, 13 septembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În premiera în România, Teatrul Coquette prezintă: DOUĂ SURORI ȘI UN PIAN, de Nilo Cruz (Premiul Pulitzer pentru Dramaturgie).

În arșița Havanei, în anul 1991, la apusul erei sovietice, celebra scriitoare Maria Celia Obispo și sora ei, pianista Sofia Obispo, sunt plasate în arest la domiciliu pentru sfidarea regimului totalitar.

Viețile lor se întrețes in mod straniu cu cea a reprezentantului puterii, locotenentul Portuondo, când acesta caută din ce în ce mai mult apropierea scriitoarei.

Niște opere ascunse și un pian dezacordat ca mod de evadare, scrisori de dragoste codate ca singur liant cu lumea din afară și un întreg joc de-a șoarecele si pisica nasc speranțe, pasiuni si răstoarnă crezuri. Cât de mult poate influența politica mintea și sufletul individului?

Vă invităm să vă așezați in casa Obispo, ca intr-un decor de film si sa va lăsați furați de o poveste profund umană despre dragoste, libertate si demnitatea ființei!

Distribuția:

Maria Celia Obispo – Celina Nitu
Locotenentul Portuondo – Pavel Barsan
Sofia Obispo – Ruxandra Balasu
Victor Manuel – Alexandru Mandu
Regia: Ruxandra Balasu
Scenografia: Daniel Divrician
Traducerea: Ruxandra Balasu & Celina Nitu

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.