Bilete Teatrul Coquette: "Charlie si și Charlotte – Aventuri în lumea circului" - 22 oct '17, ora 11:00 - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette: "Charlie si și Charlotte – Aventuri în lumea circului"

Teatrul Coquette, București

duminică, 22 octombrie '17, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Micul și magicul clown Charlie trebuie să o salveze pe grațioasa balerină Charlotte din mâinile vrăjitoarei, care îi fură grația.

Cum va reuși să o învingă pe vrăjitoarea Rudolfa? Spectacolul este plin de umor, aventuri și îndrăgitul Charlie primește mereu ajutorul copiilor pentru a-și putea îndeplini misiunea.
Vă invităm alături de cei mici, într-o ambianță caldă și primitoare, la un spectacol care îmbină elementele de animație clasică (marionetele) cu dinamismul necesar copiilor! Vă așteptăm cu drag la un spectacol la care vă veți amuza alături de cei mici!

Cu: Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța
Rezervări la: 0754 990 017 sau [email protected]
www.teatrulcoquette.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.