Bilete Teatru senzorial - experienta unica in Cluj - Scoala de Teatru Allegria

Teatru senzorial - experienta unica in Cluj

Scoala de Teatru Allegria, Cluj-Napoca

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Această formă de teatru te pune pe tine sau pe prietenul căruia i-l faci cadou în rolul personajului principal. Trei actori vor crea pentru tine o experiență de neuitat ! Vei putea alege un scenariu din mai multe opțiuni, în funcție de preferințe. Poate fi un scenariu pentru o aniversare, pentru o zi de naștere, pentru o cerere în căsătorie sau adaptat unui alt eveniment propus de tine.

Scenariul este o poveste în care personajul trece prin diferite spații sau încăperi care pot fi înăuntru sau în aer liber. În fiecare spațiu de joc se petrece o anumită acțiune, personajul este pus în diverse situații în funcție de scenariu sau se interpretează pentru el anumite momente de către actorii implicați în poveste. Uneori experimentează povestea cu ochii închiși, folosindu-și celelalte simțuri, alteori intră în decoruri neașteptate. Toată povestea este creată în exclusivitate pentru el.

De exemplu, de ziua de naștere a unui prieten, el poate trece prin mai multe experiențe în cadrul scenariului adaptat special pentru el, în care retrăiește anumite experiențe frumoase (din perioada copilăriei sau când era la școală, prima întâlnire, etc) din viața lui, ca și când ar juca într-un film în care el este actorul principal. În final, ajunge într-un spațiu în care își întâlnește toți prietenii adunați în secret pentru a-i face o petrecere surpriză. În unele scenarii, personajul va fi legat la ochi pentru a putea trăi experiențe senzoriale în anumite spații (de exemplu în pădure sau când se creează o atmosferă care să îi stimuleze imaginația și creativitatea). Scenariile pot fi adaptate și pentru copii, aceștia fiind ghidați de personaje de poveste prin diverse jocuri și experiențe inedite.

Detaliile experienței

  • Teatru senzorial
  • Durata: 30 min – 1 h (în funcție de complexitatea scenariului)
  • Locație: Cluj, Școala de teatru Allegria
  • Experiență pentru o persoană
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană
  • Este necesară rezervarea în avans cu cel puțin o săptămână