Bilete Teatru interactiv pentru copii "Aladdin și lampa fermecată" - 2 feb '20, ora 11:30 - Hotel Novotel

Teatru interactiv pentru copii "Aladdin și lampa fermecată"

Hotel Novotel, București

duminică, 2 februarie '20, ora 11:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O poveste amuzantă, personaje colorate, o intrigă captivantă și plină de învățăminte. Vă prezentăm o adaptare a frumoasei povești orientale, în care cei mici vor fi acaparați de minunatele personaje.
Vizirul Jafar, slujitorul Sultanului, un om rău și dornic de preamărire, încearcă de ani buni, prin fel și fel de uneltiri, să pună mâna pe împărăție. Sultanul nu observă uneltirile lui, fiind prea ocupat cu căutarea unui viitor soț pentru fiica lui, prințesa Jasmine. Aceasta, însă, nu vrea să se căsătorească decât cu un băiat pe care să-l iubească, dar până acum niciun prinț nu a reușit să-i atragă atenția.
 
Jafar profită de această ocazie și îi spune Sultanului că, în cel mai rău caz, o va lua el de soție pe Jasmine. Auzind acestea, Jasmine fuge din palat, deghizată într-o fată simplă. În bazar îl întâlnește pe Aladdin, cu ajutorul căruia scapă de urmărirea gărzilor. Între ei se leagă o frumoasă prietenie. Până la urmă, însă, dragostea dintre Jasmine si Aladdin învinge și cei doi vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți, însă nu vor uita că în viață nu contează rangul sau averea, ci contează să fii un om bun, cu aspirații și gânduri înalte.
 
O poveste înteleaptă, pe ritmuri vesele, cu personaje vioaie și cântecele ritmate, care vor aduce copiilor multă voie bună!
Spectacolul are o durată de 45’ şi actorii vor interpreta în faţa copiilor 6 personaje: Aladdin, Jasmine, Duhul, Jafar, Sultanul, Iago.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.