Bilete Teatrio: “Iubire dublu distilata” - 1 oct '20, ora 20:30 - Gradina TVR

Teatrio: “Iubire dublu distilata”

Gradina TVR, Bucuresti

joi, 1 octombrie '20, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cand, printr-un accident, viata de la oras este pusa fata in fata cu viata de la sat iese iures mare.
Se spune ca in dragoste si in razboi este permis orice. Ei bine, in comedia „Iubire dublu distilata” avem parte de ambele, si nu oricum, ci la cote maxime, intr-o gara mica de provincie din Romania. Ca la tara, domne’!

Iar in momentul in care sunt pusi fata in fata cu doi bucuresteni neaosi, un actor boem si o psiholoaga profesionista cu carente psihice, actiunea, situatiile si limbajul o iau razna intr-o poveste cu un umor dureros de romanesc.

Un mediu propice pentru a te intalni cu „spuma” tipologiilor nationale in care bataia e rupta din rai si se aplica numai si numai din iubire, unde alcoolul in cantitati semnificative te poate transforma in poet, geniu, inginer, emigrant, fermier si organziator de evenimente. In acelasi timp, bineinteles.

O piesa ce nu isi putea gasi o distributie mai potrivita de atat: Emanuel Bighe, Adelina Mihalcea, Alin Brancu si Cristina Diaconescu, prinzand viata in regia lui Alin Brancu.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.