Bilete Te iubesc, te vreau, dar te schimbi! - 9 dec '23, ora 19:00 - Teatrul National de Operetă și Muzical "Ion Dacian"

Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!

Teatrul National de Operetă și Muzical "Ion Dacian", București

sâmbătă, 9 decembrie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Comedia muzicală „Te iubesc, te vreau, dar te schimbi !” oferă o perspectivă sinceră și amuzantă asupra naturii umane în căutarea dragostei.

Această producție teatrală aduce în prim-plan tema iubirii și a relațiilor umane, explorând complexitățile și provocările care însoțesc căutarea dar și menținerea iubirii și a relațiilor de-a lungul vieții.

Spectacolul are structura unui cabaret muzical ce prezintă o serie de scene și cântece scurte în care personajele și poveștile se schimbă și aduce în prim-plan diferite stadii ale relațiilor amoroase de-a lungul viețiiPornind de la flirt și întâlniri amuzante sau ratate și ajungând până la provocările legate de viața de cuplu, căsătorie, parenting și, în cele din urmă, la bătrânețe, acest musical acoperă o gamă largă de experiențe umane.

Această producție originală impresionează prin versurile pline de umor și înțelepciune ale lui Joe DiPietro, în traducerea Geaninei Jinaru-Doboș, alături de muzica inspirată și captivantă a lui Jimmy Roberts, care împreună creează o experiență muzicală și teatrală memorabilă.

„Te iubesc, te vreau, dar te schimbi !” ne amintește tuturor că iubirea și relațiile umane pot fi complicate, dar sunt, în cele din urmă, o sursă de bucurie și conexiune profundă în viețile noastre.

Este un spectacol care te va face să râzi și să-ți amintești de propria călătorie a iubirii.

Regie: Victor Bucur & Daniel Burcea

Conducător muzical: Alexandru Burcă

Scenografie: Vladimir Turturica

Costume: Tania Popa

Coregrafie: Relu Dobrin

Lighting design: Costi Baciu

CU PARTICIPAREA ACTORILOR

Tania Popa / Oana Rusu

Amelia Antoniu

Anca Florescu / Daniela Bucșan

Letiția Vlădescu / Teodora Calagiu

Victor Bucur

Valentino Tiron / Mihai Bisericanu

Silviu Mircescu

Daniel Burcea

Dansatori:

Relu Dobrin, Sabina Ioniță

Orchestra: 

Pian - dirijor: Alexandru Burcă / Andreea Dobia 

Vioară: Geanina Meragiu / Marius Leau 

Chitară Bas, Contrabas: Dana Georgescu / Vlad Vedeș