Bilete TCC si MINDFULNESS: Un Tratament Integrat Pentru Psihoza - 9 nov '19, ora 09:00 - INSTITUTUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ

TCC si MINDFULNESS: Un Tratament Integrat Pentru Psihoza

INSTITUTUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ, București

sâmbătă, 9 noiembrie '19, ora 09:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

CSPC (Centrul pentru Studii de Psihoterapie Cognitivă) împreună cu ARTCC (Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă) și SITCC (Societatea Italiană de Terapie Cognitiv Comportamentală) vă invită la seminarul "TCC și mindfulness: un tratament integrat pentru psihoză", realizat cu susținerea asociației European Association for Behavioural and Cognitive Therapies. Acest eveniment este ultimul dintr-o serie de cinci seminare deschise tuturor profesioniștilor sănătății mentale.

Evenimentul va avea loc pe data de 9 noiembrie 2019, în Sala Amfiteatru a Institutului Național de Statistică din București, între orele 9 și 18.

Dr. Antonio Pinto, medic psihiatru, este responsabilul departamentului de Psihoterapie și Tratamente integrate al Spitalului de Psihiatrie din Napoli, în acelasi timp deșfășurând o bogată activitate de cercetare, de formare și de coordonare științifică în cadrul Universității din Bologna, APC/SPC (Asociația și Școala de Psihoterapie Cognitivă - Italia) și EABCT (European Association for Behavioural and Cognitive Therapies).

Dr. Pinto va prezenta un program integrat de tratament pentru tulburările psihotice, îmbinând diferite tehnici cognitiv-comportamentale cu tehnici de minfulness. Programul pune accentul asupra relațiilor interpersonale, dar și asupra reglării emoțiilor, a elaborării informațiilor si a modului în care pacientul trăiește propriile stări interne. O atenție deosebită va fi acordată alianței terapeutice ca prim obiectiv al terapiei și mecanismelor de coping specifice.


FORMULAR PENTRU CLIENȚI

Dacă sunteți înscris/ă la Colegiul Psihologilor și doriți credite, vă rugăm să completați următoarele date:
Nume și prenume (cum apare în buletin)
Email
Număr de telefon

Dacă doriți, vă rugăm să completați datele neceasare emiterii facturii fiscale:

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.