Bilete Tarja Turunen: Christmas Together - 21 dec '19, ora 20:00 - Sala Capitol Timisoara

Tarja Turunen: Christmas Together

Sala Capitol Timisoara, Timisoara

sâmbătă, 21 decembrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Tarja Turunen, una dintre cele mai cunoscute voci feminine a rockului simfonic, prezintă în premieră la Timișoara Concertul Special de Craciun “Christmas Together” alături de instrumentiști de muzică clasică

Soprana și pianista finlandeză, Tarja Turunen a ales să concerteze în Capitala Culturală Europeană, Timișoara și să-și prezinte cel mai recent show special de Crăciun, “Christmas Together” alături de Orchestra Simfonică la Filarmonica Banatului.

Astfel, publicul este invitat să se lase fermecat pe 21 decembrie la Filarmonica Banatul, într-o atmosferă de poveste de un show unic ce înglobează de magia sărbatorilor de iarnă.

Tarja Turunen este una dintre cele mai cunoscute soliste, fiind soprană lirică, compozitoare și pianistă. Artista de origine finlandeză a devenit cunoscută fiind solistă a formației de metal simfonic Nightwish, alături de care a cântat în perioada 1996-2005 , dand voce unor piese devenite clasice ca “Wishmaster”, “Wish I Had an Angel” sau “Sleeping Sun”. 

După această perioadă, artista a debutat în cariera solo și a lansat mai multe albume de studio până în prezent. Tarja este recunoscută pentru tehnicitatea impresionantă cu care interpretează atât metal, dar și muzică clasică, iar glasul acesteia a fost caracterizat ca fiind unul drept, puternic și emotiv. Totodată, talentul și autoritatea sa muzicală i-au adus și rolul de jurat în celebrul talent show “The Voice of Finland” .
Prin spectactolul de excepție “Christmas Together”, Tarja ne aduce mai aproape de magia Crăciunului alături de muzicienii extrem de talentați care o vor acompania pe scenă.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

  • Organizator: PE CLASSICS AGENCY SRL