Bilete Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș - 21 sep, ora 20:00 - Teatrul de Vara Herastrau

Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș

Teatrul de Vara Herastrau, București

marți, 21 septembrie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș este unul dintre proiectele muzicale care deși par că a avut succes peste noapte, are in spate sute de ore de muncă în studiou. După ce au lansat împreună un album muzical cu parfum interbelic, stilul care îi definește acum este unul cu iz amuzant și inedit, așa cum le place lor să îl prezinte.

De departe unul dintre cele mai bine primte grupuri muzicale din România, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș vă invită în 21 septembrie, la Teatrul de Vară Herestrău la un concert ce va celebra sfârșitul verii și începutul oficial al toamnei. Melodii precum „Ziua-n care tu mai sărutat”, „Suc”, „Două perechi” sau „Floare Rară” vor face ca atmosfera teatrului din Herestrău să fie incendiară.

Taraful Rutenilor a luat naștere în urmă cu patru ani, la inițiativa lui Livius Lauruc, managerul trupei, ce și-a dorit să facă muzică de calitate și a dovedit că poate, izbutind ca în plină pandemie să lanseze melodii ce au fost accesate de zeci de milioane de ori pe toate canalele de social media și reușind să aibă printre cei ce le apreciază muzica inclusiv vedete ca Delia sau Mihai Bendeac.

 

CARMEN CHINDRIS  s-a nascut la SIGHETUL MARMATIEI, este pasionată de muzică de la vârsta de 7 ani si spune despre ea ca este o mandra morosanca. A studiat la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secția de Canto. Mai mult, știe să cânte și la chitară, iar în trecut a fost solistă într-un ansamblu de muzică populară. Iubeste  straiele populare și  le poartă cu mândrie la evenimentele la care participă. Carmen este una din putinele soliste de la noi care poate canta in 11 limbi straine, repertoriul ei cuprinzând melodii în engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, limba rromani, portugheză, greacă rusă, maghiară și chiar și în  limba japoneză.

La acest eveniment va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

 

Participarea este permisa si spectatorilor nevaccinati pe baza unui test negativ facut la intrarea in sala de spectacol. Testele rapide sunt disponibile la acces si se pot face, contra cost(26 lei), de catre personal autorizat.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii în vârstă de până la 12 ani sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.