Bilete T-REX PARC – Parc de dinozauri animatronici - FamilyFest Island

T-REX PARC – Parc de dinozauri animatronici

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General Adulti
35 lei
Acces copil între 3 și 14 ani

Minorii nu pot intra fără însoțitor pe FamilyFest Island și în T-Rex Parc.

30 lei
Acces Vizitator pt. Grup format din 8 copii + 1 adult

Pret de persoana. Minorii nu pot intra fără însoțitor pe FamilyFest Island și în T-Rex Parc.

25 lei
Acces copii in grup de scoala minim 10 pers.

Pret de persoana. Minorii nu pot intra fără însoțitor pe FamilyFest Island și în T-Rex Parc.

20 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

O nouă surpriză pe FamilyFest Island – insula de pe lacul Fundeni! Ești pregătit?
Haideți la T-REX PARC- cel mai impresionant parc de dinozauri animatronici, începînd cu 25 septembrie !
Aflată pe Lacul Fundeni, Familyfest Island a fost deschisă publicului doritor de distracție și aventură în 2020, în plină pandemie de Covid 19, aici evoluând mai bine de 50% din artiștii români. Începând din luna septembrie 2021, pe Familyfest Island ia naștere T-Rex Parc, cel mai impresionant parc de dinozauri animatronici din România.

Veți avea parte de o experiență gigantică, un parc de dinouzauri reproduși în mărime naturală, o atracție pentru cei mici, dar și pentru cei mari, care-și pot petrece timpul în aer liber înconjurați de dinozauri.

Exemplarele animatronice sunt gazdele parcului nostru tematic și abia așteaptă să-i mângâiați, să-i călăriți sau să-i hrăniți... Toți dinozaurii noștri se mișcă, respiră, te privesc, reacționează la mișcările voastre iar familia T-Rex Parc conține T-Rex, Pterosaurus, Velociraptor, Triceratops, Parasaurolophus, Spinosaurus, Gigantosaurus, Stegosaurus, Protoceratops, Brachiosaurus, Ankylosaurus, Chuanjiesaurus, Diplodocus, Therizinosaurus, precum și alți dinozauri celebri.

O zonă aparte în T-Rex Parc o constituie Riding Area, zona de călărit dinozauri, unde cei mici pot călări pe câte un T-Rex, un Triceratops sau alte exponate special aduse din vremurile de mult apuse...

Dacă, din întâmplare, copilul dorește să își serbeze ziua alături de dinozaurii din T-Rex Parc, nimic mai simplu! Există T-REX KIDS PARTY, un spațiu unde organizăm zilele de naștere, onomastice, petreceri tematice, cursuri de paleontologie precum și alte evenimente și unde dinozaurii noștri sunt întotdeauna prezenți printre invitați.

O distracție aparte o reprezintă Rexy, dinozaurul prietenos , pe care-l veți putea plimba de lesă, cu care veți putea face poze sau cu care vă veți putea filma. În cazul în care veți dori să vă însoțească acasă sau la petrecerea ta, trebuie doar să ne spuneți și dorința voastră va fi îndeplinită !

Cât timp cei mici vor explora T-Rex Parc cu mămica sau bunica de mână, tăticul și bunicul pot servi o cafea fierbinte sau un ice coffe pe terasa de la T-Rex Caffe, cafeneaua din interiorul parcului. Aici veți găsi non stop produse proaspete, prăjituri, dulciuri pentru cei mici, răcoritoare dar și cafele de tot soiul pentru părinți.

La ieșirea din T-Rex Parc veți trece prin magazinul de suveniruri T-Rex, unde toți copii vor putea cumpăra câte un dinozaur, un joc interactiv, un tricou, o șapcă sau o cană, toate inscripționate cu poze personale și cu gazda noastră, dinozaurul prietenos Rexy.

Accesul se face conform normelor în vigoare, respectând regulile anti COVID : masca purtată în spațiile închise, măsurarea temperaturii corporale la intrarea în T-REX PARC, dispensere pentru dezinfectant .

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra în T-Rex Parc.

Adresa: Insula de pe lacul Fundeni, Aleea Tibiscum nr.71-75 (waze : Familyfest Island)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.