Bilete SYMPHOENIX - concert rock simfonic extraordinar - 8 iul '21, ora 21:00 - Teatrul de Vara Herastrau

SYMPHOENIX - concert rock simfonic extraordinar

Teatrul de Vara Herastrau, București

joi, 8 iulie '21, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

In vremuri de rastriste Phoenix renaste alaturi de romani !

Phoenix se întâlnește din nou cu publicul din Bucuresti în cadrul unui  spectacol extraordinar SYMPHOENIX  - Impreuna cu Orchestra Simfonica Bucuresti

Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc  merge pe aceeași linie  având un aer mai degrabă războinic. Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Noii membri ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost, sunt și încă vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Reguli de participare la eveniment 
 
Va anunatam ca , pentru concertul din Teatrul de vara Herastrau din data de 8 iulie conform CNSU , nu mai sunt necesare adeverinta de vaccin sau testele covid . Intrucat ne vom limita la o participare de maxim 1000 de persoane , structura teatrului ne permite sa avem spatiul de distantare necesar cerut de lege .
Multumim si va asteptm cu drag !
Comitetul Național pentru Situații de Urgență adoptă prezenta
HOTĂRÂRE:
Art.1 - (1) Începând cu data de 01.07.2021, se propune ca activitățile culturale, artistice și de divertisment să poată fi organizate și desfășurate în spații deschise cu participarea a cel mult 2.500 de persoane, în condițiile asigurării unei suprafețe minime de 2 mp pentru fiecare persoană, cu obligativitatea purtării măștii de protecție și doar dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate
este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.
(3) În condițiile alin. (1) și prin excepție de la prevederile alin. (2) instituțiile de cultură care administrează spații special destinate activităților cultural artistice în aer liber, pot organiza activități cu participarea a cel mult 1.000 de persoane pe scaune, asigurarea unei suprafețe minime de 4 mp pentru fiecare persoană și respectarea normelor de protecție sanitare.