Bilete Suyana - Sacred concert - 5 oct '19, ora 20:00 - Biserica Anglicană

Suyana - Sacred concert

Biserica Anglicană, București

sâmbătă, 5 octombrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Camino Blanco are bucuria să vă prezinte Suyana - Sacred Concert în Biserica Anglicană sâmbătă 5 octombrie , de la ora 20.00 concert acoustic / folk / sacred chants / mantras

Suyana este un nume în ascensiune pe scena muzicii sacre, scenă care devine din ce în ce mai populară odată cu succesul unor artiști precum Deva Premal, Snatam Kaur, Mirabai Ceiba sau Krishna Dass. Muzica Suyanei este infuzată cu suflet, sensibilitate și prezență deplină a vocii și a spiritului. Un concert Suyana este o experiență de deschidere a sufletului, o călătorie interioară pe care publicul o parcurge alături de artistă folosind sunetul sacru drept vehicul de navigare a spectrului de emoții și stări de conștiință.

Vă invităm să vă deschideți inima și să o ascultați pe Suyana cântând mantre și rugăciuni într-un spațiu cu o acustică specială: Biserica Anglicană. Pentru acest eveniment special, se pun în vânzare doar 88 de bilete.

Despre Suyana:

Suyana a fost înconjurată de muzică de când s-a născut.

Cântând din copilărie, această legătură cu sunetul și mai ales cu vocea a devenit un element vindecător în toată viața ei. Dragostea ei de a cânta a fost mult timp o poveste secretă de care doar câțiva prieteni se putea bucura, asta până când a descoperit adevărata putere a vocii în timp ce studia cu Hemaʼs Drolma Mata.  După întâlnirea cu Hema's Drolma Mata, Suyana și-a deschis aripile și a început călătoria personală de descoperire a puterii vindecătoare a sunetelor sacre. Cercurile sacre conduse de Suyana se numesc "Deschiderea inimii' și au drept elemente centrale practica mantrei și folosirea în mod conștient a vocii.

Începând cu 2014, a condus cercurile de cântec din Austria, Belgia, Olanda, Germania, Elveția, Turcia, Peru, Ungaria, Danemarca, India, Italia, Portugalia și Grecia. A cântat în diverse spații și situații de la festivaluri până la workshopuri de grup și a împărtășit scena cu muzicieni ca Shastro (IT), Kevin James (AU), Praful (DE), Luis Paniagua (SP), Mitsch Kohn (DE), Ayla (Marea Britanie), Lulu și Mischka (AU), Radacina Mariana (PT), Gaiatrees (DE) și Yopi (DE). Vino și tu să o asculți în concert la Biserica Anglicană din București, sâmbătă 5 octombrie de la ora 20.00 Preț bilet : 88 lei

Un eveniment organizat de Camino Blanco.

Evenimentul pe Facebook aici: http://bit.ly/suyanaconcert

Mai multe detalii despre Suyana găsești aici: www.suyana.net

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.