Bilete SUR AUSTRU - Obârșie - lansare de album - 24 iun '21, ora 18:30 - Quantic

SUR AUSTRU - Obârșie - lansare de album

Quantic, București

joi, 24 iunie '21, ora 18:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cei care nu aveti 10 zile de la rapel, si nici test antigen, test pcr, sau dovada ca ati avut covid in ultimele 90 de zile, va puteti testa in Quantic, pana in ora 18:00. Testul antigen efectuat de laboratorul acreditat Bio Lumi Medica costa 30lei/persoana. ** Accesul la eveniment incepe la ora 18:30, Katara incepe live-ul la 19:30 iar Sur Austru live la 20:30. \m/ Ne vedem mai tarziu!

Sur Austru au lansat un nou album în februarie 2021, Obârșie - album care a primit recenzii foarte bune de la publicațiile de nișă din toată lumea.  Lansarea unui album este motiv bun de celebrare, cel mai bine se ascultă un nou album live pe scenă, ceea ce anunțăm acum. Alături de Sur Austru vor urca pe scena și Katara – Melodic Death Metal din Arad.  Salvați data de 24 iunie!

 

SUR AUSTRU
Adunând inspirație și emoție din estetica naturii, străvechi legende și uitate ritualuri, Sur Austru vă propune o călătorie atemporală printre misticele meleaguri ale Transilvaniei.
Sur Austru deschide noi porți și structuri sacre, dezvoltă sunetul albumului anterior și adaugă mai multe straturi de sunete, voci și coruri, o atmosferă sumbră și ceremonială, instrumente tradiționale sacre, totul într-unul album conceptual.
"Obârșie" înseamnă origine, indiferent dacă este sursa de apă din munte sau poate fi o ceremonie de inițiere. "Obârșie" ești TU!

KATARA:
Katara este o trupa de Melodic Death Metal care și-a început călătoria muzicală în 2014 în Arad, și care își ia numele din limba greaca insemnand "blestem". Tema principala a trupei sunt "blestemele" de mai multe tipuri și văzute din mai multe perspective, adaugând scurte povești prin versuri.
Katara a lansat în data de 4 Ianuarie 2019 albumul de debut "The End”. Pe palierul liric acest album de debut are ca teme de referinţă: moartea, pierderea, tristeţea, suferinţa, iluziile neconcretizate ale vieţii, blestemele şi sfârșitul lumii. Muzical, acesta este pironit în limitele unui old school death metal fără compromisuri, cu inserţii simfonice datorate viorii.
În momentul de față, Katara e în faza înregistrării celui de-al doilea album, ”My November”.
Povestea ”legiunii blestemate” e gata de un nou capitol!

❗️ Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR ❗️
(*) Accesul este permis pentru:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE),
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.
- pentru persoanele cu vârsta de până la 6 ani nu este nevoie de test.
*** Dacă ați achiziționat bilet și nu indepliniți niciuna din condițiile de participare de mai sus, vă rugăm să vă adresați printr-un e-mail celor de la iabilet pentru refund la [email protected] .