Bilete Supermarket - lansare de album la Cinema PRO - 24 oct '17, ora 19:30 - Sala Luceafărul

Supermarket - lansare de album la Cinema PRO

Sala Luceafărul, București

marți, 24 octombrie '17, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupa Supermarket lanseaza cel de-al treilea album, intitulat Clipe Perfecte. Titlul albumului este metaforic, incercand sa puna intr-o lumina frumoasa povesti de viata.

Albumul contine 14 piese, fiecare reprezentand o situatie reala constatata si devenita muzica si vers. Este un album creat din vorbele oamenilor, din vietile de zi cu zi, din trairi, sentimente si amintiri ale fiecaruia dintre noi. Subiectele abordate sunt variate, iar starile pieselor de asemenea. Situatii haioase, nostalgii, sentimente de iubire, stari meditative, vise, dar si sentimente de frica si uneori chiar abandon. Ideea albumului a pornit de la o felicitare in care era scris - Iti doresc sa ai parte doar de Clipe Perfecte.

Componenta Trupei Supermarket

Vlad Cretu - chitara si voce / Alin Neagoe - chitara bass si voce / Alexandru Matei - clape si voce / Florin Vasile - tobe


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.