Bilete Sunt un orb - 19 dec '18, ora 21:00 - ArenA Pub

Sunt un orb

ArenA Pub, București

miercuri, 19 decembrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Miercuri 19 Decembrie incepand cu orele 21:00, avem placerea de a va invita la un recital extraordinar marca Horatiu Malaele.

Spectacolul „Sunt un orb“ nu este singurul din palmaresul actorului Horatiu Malaele, cu zeci sau chiar sute de reprezentatii jucate cu casa inchisa ani la rand. Dupa mai bine de zece ani de la prima punere in scena a recitalului intitulat sugestiv – ”Sunt un orb”, actorul revine, la cererea publicului, pe scena Arena Pub din Regie, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obisnuit, „pericol de ras in hohote“.

Convins ca rasul va mantui lumea, artistul isi provoaca spectatorii cu umor si sinceritate intr-un recital de neegalat.

Pret bilet - 60 lei.
Rezervarea este obligatorie odata cu achizitionarea biletelor.
Biletele se pot procura din cadrul locatiei noastre sau de pe www.iabilet.ro.
Informatii si rezervari: 0760.588.066 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.