Bilete Sunt eu, Annabel - 25 mar '18, ora 19:00 - Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Balcescu

Sunt eu, Annabel

Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Balcescu, București

duminică, 25 martie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sunt eu, Annabel, o poveste drăguță despre cum ne maturizăm, în care personajele sunt păpuși în mărime naturală, cu mișcări atât de vii încât uiți că nu sunt actori-oameni.

Povestea este una ușoară, deși cu potențial de complexitate și cu o mulțime de teme care ar fi putut fi dezvoltate (drama familiei destrămate, înstrăinarea, transformările din copil în adult, revenirea acasă) și care, tocmai prin evocarea lor, emoționează – toți ne-am aflat, la un moment dat, într-una sau alta dintre secvențe. O serie de metafore umplu acest univers al copilului care încă nu înțelege: joaca cu Timpul, considerat un prieten și nu, cum ne devine nouă, un inamic; jocul și visul care se contopesc adesea, căci niciodată nu știi dacă umbrela folosită pe post de barcă, într-o furtună pe mare, a fost un vis sau o joacă din sufragerie. Vocea lui Constantin Cotimanis în postura de narator se potrivește în cadrul întunecat (din nevoie) și ușor decolorat (din alegere) al poveștii.
Personajele sunt păpuși în mărime naturală, cărora păpușarii de la Lightwave le dau gesturi aproape umane.
Sigur că, dacă spectatorii își plimbă sufletele doar prin piese de teatru cu morală și subtexte, s-ar putea să nu fie impresionați de acest spectacol– deși mesajul puternic, moralizator, nu lipsește, dar cu siguranță,  Sunt eu, Annabel va impresiona tocmai pentru că, în goana noastră după complex, mult și repede, uităm să ne lăsăm plimbați cu umbrela-barcă prin furtuni închipuite. 


Distribuţia: Cristina Andreea- Ion, Petru Stratulat, Dragos Stanciu, Andra Mirescu, Constantin Cotimanis (voce)
Light Design: Ion Pomponiu
Foto: Andreea Rudolf

Preț bilete:

20 lei 
15 lei / elevi, studenți, pensionari

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.