Bilete Șuie Paparude / Expirat / 06.02 - 6 feb '20, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Șuie Paparude / Expirat / 06.02

Expirat Halele Carol, București

joi, 6 februarie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Păstrăm tradiția, primul concert Șuie Paparude din 2020.
Șuie Paparude s-a înfiinţat acum două decenii, într-o formulă cu cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre - Dobrică) şi un clapetist (Mihai Câmpineanu - Michi), abordând la vremea respectivă un stil alternative / new-wave, inspirat de epoca New Order.
Din 1994 încolo, rămasă doar în formula Michi / Dobrică, Şuie Paparude îşi începe adevărata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are să-i poarte prin nouă materiale de studio, colaborări cu nume de seamă de pe scena românească: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi şi festivaluri la pieţe şi stadioane, în ţară sau peste graniţe, numeroase premii şi întâmplări cât pentru istoria a trei trupe la un loc.

Site: http://www.suiepaparude.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/suiepaparudeofficial

Warm-up: Seb

After: NotSoCommonDJ
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.