Bilete Storytellers cu Marcian Petrescu și Mihai Tacoi - 9 oct '20, ora 20:30 - La Mama - Clubul Țăranului

Storytellers cu Marcian Petrescu și Mihai Tacoi

La Mama - Clubul Țăranului, București

vineri, 9 octombrie '20, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

"STORYTELLERS Acoustic Folk Blues Project" "MUZICI și POVEȘTI din Istoria Folk-Blues-ului"

MARCIAN PETRESCU - muzicuță, voce, textier, povestitor
MIHAI TACOI - chitară acustică, voce

MARCIAN PETRESCU este cotat în prezent drept CEL MAI BUN CÂNTĂREȚ LA MUZICUȚĂ din BLUES-ul Românesc. Are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind "DRIFTING BLUES"(2018).

Este UNICUL muzician din blues-ul românesc care a reușit performanța de a avea ca invitați speciali pe albumele sale, trei dintre cei mai importanti și renumiți muzicuțiști din SUA: SUGAR BLUE și CHARLIE MUSSELWHITE(ambii laureați cu GRAMMY) și pe RICK ESTRIN(multiplu nominalizat la Grammy și câștigător a numeroase premii BLUES MUSIC AWARDS).

MIHAI TACOI este unul dintre cei mai buni chitariști din tânăra generație, fluent atât în blues cât și în muzică de tip rock și rock alternativ. Este profesor de chitară și pe lângă activitatea alături de mine în proiectele TRENUL DE NOAPTE și STORYTELLERS, conduce propria formația numită "UMBRA", cu care abordează un rock alternativ melodic. În trecut a cântat timp de aproape 4 ani în trupa Blue Spirit a lui Mike Godoroja.

Cu proiectul acustic STORYTELLERS, sunt readuse pe scenă o serie de piese legendare din folk-ul și blue-ul vechi american, de la Johnny Cash, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Sonny Boy Williamson, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, etc.. , dar și câteva piese de-ale lui Marcian, în limba română, dar într-o haina orchestrală inedită.
Show-ul este foarte dinamic și este pigmentat cu o serie de istorii nostime despre piese și autorii lor.

Rezervarea prioritară pentru cei care doresc să ia cina începând cu ora 19:00.

Cost bilet în seara evenimentului - 40 lei.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.