Bilete STEFAN SAGMEISTER | The Happy Show | Inspire Other Travelers - 1 nov '18 - Aerodrom Cioca

STEFAN SAGMEISTER | The Happy Show | Inspire Other Travelers

Aerodrom Cioca, Timișoara

joi, 1 noiembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În noiembrie ne inspiră unul dintre cei mai buni designeri grafici din lume! Ne bucură să anunțăm că ultima sesiune Inspire Other Travelers din 2018, care va avea loc în data de 1 noiembrie, îl va aduce în fața timișorenilor pe Stefan Sagmeister, care va vorbi despre Fericire și Frumusețe.

Stefan Sagmeister a lucrat cu clienți precum Rolling Stones, HBO, Muzeul Guggenheim. A câștigat două premii Grammy și, practic, fiecare premiu important de design internațional.

 

Stefan vorbește despre subiecte vaste legate de viață, cum ar fi fericirea și frumusețea, cum se leagă acestea de partea de design și ce înseamnă ele, în fapt, în viața noastră de zi cu zi.

 

A vorbit de 5 ori la TED Official, ceea ce îl face unul dintre cei 3 cei mai invitați speakeri la acest eveniment. Cărțile lui se vând în mii de exemplare, iar expozițiile lui au fost găzduite de cele mai mari muzee din întreaga lume. Expoziția sa ’The Happy Show' a atras peste jumătate de milion de vizitatori din întreaga lume, devenind astfel cel mai vizitat show de design grafic din lume.

 

Născut în Austria, a obținut Masterul în Arte la Universitatea de Arte Aplicate din Viena și un Master de la Pratt Institute din New York.

 

Evenimentul este realizat cu susținerea ZF Group.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.