Bilete Stefan Banica - Concert Extraordinar de Craciun - 19 dec '18, ora 19:30 - Sala Polivalenta BT Arena

Stefan Banica - Concert Extraordinar de Craciun

Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

miercuri, 19 decembrie '18, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Seria concertelor extraordinare de Crăciun, marca Ștefan Bănică, continuă și în 2018!

Ștefan Bănică revine în 19 decembrie 2018, pentru a treia oară, pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, pentru a aduce spiritul și magia sărbătorilor de iarnă în inima Transilvaniei!

Susținut pentru al III-lea an consecutiv - în Cluj-Napoca, respectiv în ultimii 17 ani - în București, acest eveniment devine, de la an la an, o tradiție, ce marchează emoția de a păși cu inima deschisă în perioada sărbătorilor de iarnă!

Din 2002 până în prezent, artistul a susţinut peste 65 de concerte de Crăciun, unde au participat peste 340.000 de persoane, iar faptul că de la an la an sunt stabilite noi recorduri ca număr de spectatori şi de concerte susţinute, demonstrează că acest eveniment devine tot mai impresionant şi mai îndrăgit odată cu trecerea timpului.

Secretul longevității? Artistul își propune de fiecare dată să își încânte publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție. Ștefan Bănică spunea: „muzica bună uneşte generaţiile!”. Asta se vede în fiecare an în sălile pline ale concertelor sale de Crăciun.

Muzica live, efectele speciale, show-urile de lumini, coregrafiile, precum și invitații-surpriză, sunt elementele ce asigură calitatea unui show complex, surprinzător, dar și emoționant în același timp.

Participarea la acest minuntat concert, alături de cei dragi, e cel mai frumos mod de a intra în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă!

 

Prețul biletelor variază în funcție de amplasarea în sală, astfel:

Categoria VIP - 300 RON (Bilet care conține un pachet cu ultimul album, Picat din luna, și materiale promoționale Ștefan Bănică)

Categoria I - 200 RON

Categoria II - 150 RON

Categoria III - 100 RON

Categoria IV - 60 RON

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.