Bilete Stand-up ingineresc cu Ana Maria Calița, Elena Voineag și Cristian Dumitru - 25 iun '21, ora 19:30 - La Ingineri Bistro

Stand-up ingineresc cu Ana Maria Calița, Elena Voineag și Cristian Dumitru

La Ingineri Bistro, București

vineri, 25 iunie '21, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

V-am spus că orice inginerie iese mai bine cu o comedie?
Ei bine, și comedia a ieșit mai bine La Ingineri, așa că vă invităm, din nou, la o seară de stand-up comedy de cel mai înalt nivel! O seară specială, cu premianți, vineri 25 iunie, de la ora 19:30. 35 de lei plătiți pentru bilet până pe 24 iunie, 45 la poarta noastră în ziua spectacolului. Râsul și ofertele speciale sunt garantate!

Și câteva cuvinte despre protagoniști:

- Ana Maria Calița este câștigătoarea celui de-al patrulea sezon "iUmor"! A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L.Caragiale", iar stand-up comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes.

- Talentul Elenei Voineag nu cunoaşte margini. La TV e jovială, la teatru e inspirată, pe scenă e creativă, iar la Stand-Up Comedy este extrem de amuzantă. Unde mai pui că are curajul să meargă mai pe la toate Roast-urile care s-au făcut până acum.

- Cristian Dumitru a început să facă stand-up comedy în Café Deko, fiind coleg de breaslă cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio și Costel și mulți alții.
De atunci a susținut spectacole atât în Café Deko, cât și in Club 99 (cluburi bucureștene cu specific de acest gen), cât și în orașele mari din România, dar și pentru diaspora de români din afara granițelor țării.
Este finalist Iumor (editia 7), unde a participat împreună cu Bogdan Nițu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.