Bilete Stand-up Comedy la Târgu Mureș - 14 mar '18, ora 21:00 - Zambara Bistro & Lounge

Stand-up Comedy la Târgu Mureș

Zambara Bistro & Lounge, Târgu Mureș

miercuri, 14 martie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

IOANA STATE - senzatia online-ului romanesc si finalista iUmor, e cea mai fresh aparitie din Stand Up-ul Romanesc. TIBI NEURONU - cu aparitii la Romanii au Talent, iUmor si Vacanta Mare, face stand-up comedy de peste 10 ani si vine la Târgu Mureș cu un show amuzant de sincer! CRISTI PRIZA - finalist iUmor - 6 ani de Stand-up Comedy si nu are de gand sa se opreasca prea curand. Cristi este cel care deschide spectacolul si o face cu glume scurte si inteligente.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.