Bilete Stand up comedy cu Radu Pietreanu - 20 feb '19, ora 20:00 - ArenA Pub

Stand up comedy cu Radu Pietreanu

ArenA Pub, București

miercuri, 20 februarie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Miercuri 20 februarie, de la ora 20.00 sunteti asteptati la ArenA Pub pentru un show de zile mari cu Radu Pietreanu.

Radu Pietreanu este scenarist și actor.

El și-a început cariera în anul 1983 la Cenaclul Orizont al Institutului de Mine Petroșani, unde a studiat exact cinci ani, apoi în 1988 a înființat grupul Vacanța Mare alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava.

Ulterior s-a transferat la Craiova, unde a urmat doi ani la TCM, după care în 1992 a dat admitere la Facultatea de Teatru și Regie, unde a stat trei ani. În total a făcut zece ani de facultate, dar nu a terminat niciuna. Însă în tot acel timp, și chiar și după aceea, a reușit să facă 22 de ani de Vacanța Mare, atât pe scenă cât și la televiziune.


Rezervari: 0760.588.066

Bilet: 35 lei 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii.