Bilete Stand Up Comedy cu Nelu Cortea & Alex Mocanu & Bogdan Dracea & Sergiu Mirica - 15 dec '18, ora 21:00 - Restaurant Cabana

Stand Up Comedy cu Nelu Cortea & Alex Mocanu & Bogdan Dracea & Sergiu Mirica

Restaurant Cabana, București

sâmbătă, 15 decembrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sambata 15 decembrie 2018, de la ora 21:00, va invitam la un super show de Stand Up Comedy cu Nelu Cortea & Alex Mocanu & Bogdan Dracea & Sergiu Mirica numai la Restaurantul Cabana.
Nelu Cortea, este actor cu acte in regula.
A absolvit UNATC in 2008 iar in 2010 a absolvit masterul Arta Actorului, sub coordonarea profesorului Gelu Colceag.
In 2010, a castigat premiul “Stefan Iordache” pentru Cel Mai Bun Actor Tanar, in cadrul Galei HOP.
De-a lungul timpului a jucat in mai multe productii straine recunoscute iar
de curnad presteaza spectacole de Stand Up Comedy impreuna cu Bordea, Badea sau Micutzu, cu ultimul dintre acestia reusind sa lanseze cea mai controversata piesa comica din vara lui 2015: “Cine e grasuta mea”.
Este unul dintre protagonistii emisiunii “Neam Legat” de la Prima TV.
 
 
Alex Mocanu este câștigătorul locului II la “Stand up Fest” 2014, face parte din noua generație de comedianți . Deși s-a apucat de stand up în toamna anului 2013 a urcat deja pe scena mai multor cluburi din București și din țară, alături veteranii genului precum Teo, Vio, Costel sau Micutzu.
 
In deschidere Bogdan Dracea & Sergiu Mirica.
 
Locatie : Restaurantul Cabana Adresa : Aleea Tomesti nr.2 Bilete 33 lei Rezervari 0770388045 / 0733376526 Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite. https://www.cabanarestaurant.ro/  https://www.stand-up-comedy.ro/ Atentie ! Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii. Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane. Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !


Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.
Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.
Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.