Bilete Stand-up Comedy cu Cosmin Bighei - 24 feb '19, ora 20:00 - Teatru la Cinema (Cine Globe din Auchan Titan)

Stand-up Comedy cu Cosmin Bighei

Teatru la Cinema (Cine Globe din Auchan Titan), București

duminică, 24 februarie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cunoscut publicului larg pentru participările sale la emisiunile iUmor și Românii au talent, Cosmin Bighei s-a făcut remarcat printre amatorii de stand-up pentru umorul său isteţ, fără și fie vulgar şi pentru spontaneitatea de pe scenă.

Se descrie ca fiind actor, comediant şi moldovean. Mulţi se chinuie să-şi facă un nume în stand-up. Bighei s-a născut cu unul. Spectacolulul său te invită la o călătorie printre stereotipurile ce împânzesc universul urban. Un drum pavat cu auto-ironie şi umor inteligent ce duce oriunde şi nicăieri.

Spectacol de stand-up comedy, recomandat persoanelor peste 16 ani.

Durata: 60 de minute

Vă rugăm să vă prezentați la punctul de acces în cinematograf cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației, pentru a primi locurile în sala de spectacol.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.